Terugblik 24 uursactie

Op 31 maart om 17 uur zaten de eerste fietsers klaar en gingen we van start! Geweldig om te zien hoe elk uur de fietsers weer wisselden en een nieuwe ploeg weer klaar stond. Op de beeldschermen zagen we intussen het bedrag flink oplopen. Ook veranderde bij een snelheid van minimaal 25 km/p uur de kerktoren in een Lichtbaken! Heel Gouderak en omgeving kon op deze manier meegenieten van de actie.

Intussen waren de haaksters ook ijverig bezig en waren er twee goed bezochte en erg gezellige haakworkshops. Een deel van de tent was omgetoverd tot huiskamer met banken, sfeervolle lampjes en vloerkleden. Je kon ook leren spinnen op een spinnenwiel. Voor de inwendige mens werd intussen ook goed gezorgd o.a met drankjes, taartjes, pizza, fruitsalade, pannenkoeken, patat, snacks, een heerlijk ontbijt en uitgebreide lunch!

Alle andere activiteiten liepen ook goed: het autowassen op zaterdag ging non stop door, de bloemschikworkshop was erg leuk en goed bezocht, veel kinderen (en volwassenen) hebben een poging gedaan om in de roos te schieten en zich laten schminken in camouflage kleuren, veel kinderen deden mee met de bingo en wonnen een leuke prijs, de kinderspelletjes waren populair, de jeugd ging helemaal los bij de graffitiworkshop in het Baken met een prachtig resultaat! Als afsluiting was daar nog de veiling. Vele talenten en (o.a. ook oude Baken) spullen gingen onder de hamer!

Als activiteitencommissie kijken we dankbaar terug op een mooie 24 uurs actie! Echt geweldig hoe we dit als gemeente samen mochten doen en hierin ook verbondenheid mochten ervaren. We willen bij deze alle medewerkers en sponsoren heel hartelijk bedanken! Dank bovenal aan God onze Vader, die ons dit heeft gegeven.

Tijdens de 24uurs actie is er 17000,- opgehaald , een mooi bedrag maar nog niet genoeg. De Gouderakse kerk is op zoek naar bedrijven en personen die de bouw van het Baken willen sponsoren in de vorm van het kopen van een heipaal of een vierkante meter stenen.

Sponsorgeld
Voor degenen die hun sponsorgeld nog moeten overmaken, dat kan op rekeningnummer: NL27FVLB0635811251 o.v.v. sponsorgeld fietsactie. Indien er vragen zijn over de sponsor bedragen stuur dan een email naar: jeugdouderling@gouderaksekerk.nl.